Unieke natuursteenproducten vindt u bij The Stonefactory

Bent u in de omgeving van Woerden op zoek naar een bedrijf dat de mooiste producten van natuursteen verkoopt? Neem dan een kijkje in de grote showroom van The Stonefactory. Al ruim 30 jaar zijn wij specialist op het gebied van maatwerk oplossingen van natuursteen. Denk hierbij aan natuursteen keukenbladen, schouwen, dorpels en vensterbanken op maat. Maar ook voor een natuurstenen tuintafel of een vloer kunt u aankloppen bij The Stonefactory. Wilt u ook een natuurstenen vloer laten plaatsen? Of wenst u een uniek keukenblad van natuursteen? Neem dan vanuit Woerden contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze grote showroom in Nieuwegein.

Een keukenblad van natuursteen of composiet

Natuursteen is ideaal als keukenblad of wastafelblad. Het heeft namelijk een prachtig, luxueus uiterlijk en gaat jarenlang mee. Een keukenblad van natuursteen wordt dan ook steeds populairder. Een ander materiaal dat we veel voorbij zien komen in de keuken is composiet. Net als natuursteen is composiet zeer duurzaam. Wij verkopen composiet keukenbladen van de beste merken zoals Silestone, Unistone, Belenco, Technistone, Caesarstone en Quartzforms. Natuursteen kunt u ook in andere vormen toepassen in uw badkamer. Denk aan een prachtige spoelbak van natuursteen. Werk het geheel af door een mooie keukenkraan en zeepdispenser van The Stonefactory toe te voegen.

Onze natuursteen vloertegels, muurstrips en stone panels

Wilt u uw woning verrijken met een prachtige natuursteen vloer? Bij The Stonefactory vindt u de mooiste natuursteen vloertegels op maat. In ons assortiment vindt u zowel vloeren voor binnen als buiten. De duurzame vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kunt u de wanden versieren met natuursteen mozaïek, muurstrips of stone panels. Laat daarnaast raamdorpels, waterslagen en traptreden van natuursteen plaatsen en u heeft een prachtig, uniek interieur.

Het onderhoud van uw natuursteen en onze voordelen

Wanneer u bezitter bent van een prachtig keukenblad, tafel of vloer van natuursteen, wilt u het graag in de beste staat behouden. Het juiste onderhoud is dan essentieel. Wij verkopen in onze winkel professionele onderhoudsproducten die daarbij kunnen helpen. Heeft u advies nodig over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast advies op maat kunt u bij ons ook rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Bezoek onze grote showroom

Bent u op zoek naar een natuursteen keukenblad, tafel, sanitair, vensterbank of muurstrips? Of wilt u uw woning versieren met dorpels, stone panels, waterslagen of een brievenbus van natuursteen? Benader ons dan via 030-2676794, mail naar info@thestonefactory.nl of bezoek vanuit Woerden direct onze ruime showroom. Hier kunt u volop inspiratie opdoen op het gebied van unieke natuursteenproducten.