skip to Main Content

Veilig winkelen bij The Stonefactory

U betaalt bij The Stone Factory veilig, snel en makkelijk.

U kunt gerust en op een zeer gemakkelijk manier online winkelen bij The Stone Factory. Er zijn bepaalde stappen daarvoor en het zijn als volgt:

Stap 1: Kies het gewenste product die u bezocht heeft in onze web shop. Zodra u een product gevonden heeft kunt u dit product toevoegen aan de winkelmand.

Stap 2: Dat doet u via onze website door op web shop te klikken. U kiest het gewenste product en klikt verder op “Doorgaan naar kassa”. Uiteraard wordt u ook verder geïnformeerd over het product. Zoals de kosten incl. BTW.

Voer uw gegevens in

Stap 3: U kunt een product online aanschaffen door een gemaakte account en het is ook mogelijk als gast af te rekenen. Het voordeel van een account hebben is dat u sneller kan online winkelen, mocht u nogmaals online winkelen bij The Stone Factory. Hiermee bespaart u tijd en bovendien heeft u makkelijk toegang tot uw bestelgeschiedenis en status!

Betaalwijze

Stap 4: De betalingen zijn mogelijk via:

  • iDeal
  • Vooruitbetaling via Bankoverschrijving
  • Op factuur achterafbetalen
  • Kontant (bij afhalen in onze winkel in Nieuwegein)
  • Bij vooruitbetaling kunt u het bedrag via uw bank overschrijven op ons banknummer: NL62ABNA0599065915

BELANGRIJK:
Bij vooruitbetaling dient uw betaling binnen 14-dagen op onze rekening te zijn bij-geschreven. Is dit niet het geval, dan wordt wordt aangenomen dat u de bestelling niet meer wenst te ontvangen en wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Vermeld bij uw betaling altijd het ordernummer.

BUITENLAND BETALINGEN / BESTELLINGEN:
Buitenlandse bestellingen dienen vooraf betaald te worden op onze bankrekening: NL62ABNA0599065915
t.n.v. The Stone Factory
IBAN – NL62ABNA0599065915
Swift Code/BIC – ABNANL2A

Levering

Stap 5: Het product dat u besteld heeft wordt binnen een dag geleverd bij uw thuis! Ook kunt u ervoor kiezen om uw bestelling gratis af te halen in onze winkel – Ravenswade 82, 3439 LD Nieuwegein.

Orderbevesting

Stap 6: Nadat u bevestigd heeft voor een bepaald product krijgt u een bevestigingsemail waarin alles duidelijk verhelderd wordt over uw bestelling. Op dit manier weet u zeker dat u iets bij ons besteld heeft. Uiteraard zal er ook de datum van order vermeld worden.

Back To Top
×Close search
Zoeken