skip to Main Content

Wat kunt u van Stonefactory verwachten?

Als kleinschalig familiebedrijf geven wij u graag alle persoonlijke aandacht die u verdient. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend in onze toonzaal terecht om u te oriënteren. Als u dat wenst, komen wij graag met onze catalogus bij u thuis. U bent nergens toe verplicht.

Offerte
Op onze websites kunt u volledig vrijblijvend offerte aanvragen. Kies het materiaal van uw keuze en voer de afmetingen in. Deze prijsopgave dat we u emailen is geen richtprijs maar een volledig geldige offerte die wij ook daadwerkelijk voor u kunnen uitvoeren. Staat uw materiaalkeuze er niet tussen, of laat u ons liever een offerte opstellen neem dan contact op per mail of telefoon voor een vrijblijvende offerte.

Inmeten en maatcontrole
StoneFactory biedt een compleet pakket, zoals inmeten, maatcontrolle, vakkundige montage. Onze inmeter zal altijd enkele kleurstalen meenemen in de kleurtint of tinten waar uw voorkeur naar uitgaat zodat u de stalen ter plekke bij de juiste lichtinval kunt beoordelen. Een afspraak in de avonduren, zodat u geen vrije dag hoeft te nemen behoort ook tot de mogelijkheden. Het zelf aanleveren van de maten is uiteraard ook mogelijk.

Bezorging
Nadat uw bestelling gereed is kan deze tijdens openingstijden door u afgehaald worden bij onze fabriek. In veel gevallen is transport echter omslachtig vanwege de afmetingen of betreffen het breekbare delen. Wij nemen deze zorg voor u uit handen tegen een scherp tarief. Wij bezorgen tot aan de voor deur begane grond binnen Nederland.

Montage
Montage van keukenbladen en overig maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Wederom werken wij met een vaste montageprijs om verrassingen achteraf te voorkomen. Bij deze montageprijs is het transport, leggen van de bladen, inkitten, aflijmen, impregneren en (indien door ons geleverd) tevens monteren van de spoelbak inbegrepen. Ook de gebruikte kitten en onderhoudsmiddelen zijn inbegrepen. Wilt u de exacte montagekosten voor uw keuken weten? Neem dan even geheel vrijblijvend contact met ons op 030-267 67 94 of 06-19 00 42 32.

Nazorg
Nadat het maatwerk geleverd of bezorgd is staan wij uiteraard nog garant voor ons product. U wenst er nog jarenlang plezierig gebruik van te maken. Wij geven daarom altijd advies inzake het onderhoud van uw nieuwe keukenblad en laten een visitekaartje achter zodat u ons kunt bereiken in het geval er onverhoopt iets niet naar wens zou zijn, of u bijvoorbeeld een aanvulling wenst. Ook hebben wij een gediplomeerd steenbewerker in ons midden die bij u op locatie eventuele herstelwerkzaamheden kan uitvoeren.

Wij kijken ernaar uit om uw plan te verwezenlijken!

  • Offerte aanvragen
  • Thuis stalen bekijken
  • Maatcontrole
  • Productie + Montage

U kunt via onze website een snelle indruk krijgen van onze werkzaamheden. Wilt u een prijsindicatie krijgen dan verzoeken wij u een offerte op te vragen. Klik hier voor offerte. Daarna kunnen wij een afspraak maken bij ons in de showroom of elders.

Om de prijs vast te stellen sturen wij een deskundige medewerker. Zo heeft u niet alleen een prijs, maar wordt ook gekeken naar definitieve maatvoering en randafwerking. Door middel van monsters weet u hoe het eindresultaat er uit ziet.

Als laatste stap ontvangt u van ons een offerte met toelichting. Zo kunt u controleren of alle benoemde wensen opgenomen is in de offerte en kan de opdracht bevestigd worden. Wij trachten om de opdracht binnen 10 werkdagen te monteren.

Back To Top
×Close search
Zoeken