skip to Main Content

The Stonefactory is uw specialist in natuursteen!

The Stone Factory is volledig gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen zoals marmer, composiet, graniet, leisteen en hardsteen. Alle hiervoor benodigde onderhoudsproducten zijn bij The Stone Factory uit voorraad leverbaar. Natuursteen in uw woning heeft een luxe uitstraling en is bijzonder duurzaam.

Bij The Stone Factory kunt u terecht voor alle denkbare uit natuursteen vervaardigde producten. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen, zoals schouwen, keukenbladen (aanrechtbladen), dorpels, vensterbanken etc. Tevens hebben we ons gespecialiseerd in natuursteen binnen- en buiten vloeren, in marmer hardsteen en graniet. Ook een heel scala aan terrastegels en tuintafels behoren tot ons assortiment. In onze showroom van (400 m²) kunt u zich laten meevoeren in de prachtige wereld van natuursteen. Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over verwerking en onderhoud van natuursteen. Naast natuursteen productie zijn wij ook specialist in de advisering en levering van natuursteen voor projecten, geheel volgens de bestekspecificaties van onze opdrachtgever.

Wij plaatsen elke week onze werkbladen op vele Ikea keukens door het hele land! We hebben dus veel ervaring met Ikea keukens, en dat komt de kwaliteit ten goede!
Bespaar duizenden euro’s door te kiezen voor een keuken van Ikea en een blad van The Stone Factory! U plaatst de keuken, wij doen de maatcontrole en monteren de bladen voor u! En u bespaart duizenden euro’s!

Ook renoveren en repareren wij alle denkbare natuurstenen vloeren. Heeft u vragen over producten en diensten van The Stone Factory, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

B. Faizi: 06 – 19 00 42 32
A. Faizi: 06 – 83 71 80 27

Ons maatwerk is van een topkwaliteit

The Stone Factory heeft voor u snelle levertijden en montage mogelijkheden wat mogelijk wordt gemaakt door de grote voorraad natuursteen bij The Stone Factory.

Kijk dus voor onze speciale periodeaanbiedingen geregeld op onze website en u zult verrast worden door de vele aanbiedingen die wij maandelijks op onze site plaatsen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom met ca. 400 m² gelegen aan Ravenswade 56s te Nieuwegein en voor productie/werkplaats kunt u terecht op Ravenswade 82, 3439 LD Nieuwegein welke dagelijks is geopend.

Uitgebreide dienstverlening

Samen met de klant wordt continu gezocht naar nieuwe methoden om de verkoop te bevorderen, de service aan de consument te verbeteren en de wederzijdse kosten te verlagen. Het dienstenpakket van The Stone Factory is dan ook uitgebreid. Enkele voorbeelden zijn het elektronische bestelprogramma en de lijn van luxe displays. Heeft u specifieke wensen? Wij horen het graag.

De prijzen, revoluutsionair laag en dan ook nog aanbiedingen !! Kijk dus voor onze speciale periodeaanbiedingen geregeld op onze website en u zult verrast worden door de vele aanbiedingen die wij maandelijks op onze site plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken