skip to Main Content

Kom oriënteren in onze showroom

Om u zoveel mogelijk te helpen bij uw keuze en het kiezen gemakkelijker te maken is onze showroom gevestigd te Nieuwegein voorzien van allerlei voorbeelden en toepassingen van persoonlijke ideeën en totale assortiment van The Stone Factory. Zoals keukenbladen, schouwen, dorpels, vensterbanken, wand tegels en vloer tegels in zowel natuursteen als keramische tegels. Van de materialen, kleuren en structuren uit de collectie zijn monsters op groot formaat aanwezig. Ervaar met onze showroomopstellingen de mogelijkheden en laatste trends op het gebied werkbladen en sanitair.

Omdat er zoveel mogelijkheden zijn hebben wij alles overzichtelijk voor u gepresenteerd zodat u geheel vrijblijvend en ongestoord kunt rondkijken. Graag vertellen wij u tijdens uw bezoek meer over de functionaliteit en het onderhoud van de werkbladen zodat u weet waar u op moet letten bij de aankoop van een keukenblad. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn adviseren wij u om een afspraak te maken. Gedurende werkdagen kunt u ons van 08:00 tot 18:00 uur, en op Zaterdag van 09:00 tot 17:00 bezoeken. Daarnaast behoort een bezoek op Vrijdagavond tot de mogelijkheden.

Wanneer u vragen heeft kunt u ze direct aan ons stellen. Ons doel is u zoveel mogelijk voorbeelden in het echt te laten zien. Dit achten wij van groot belang omdat de keuze voor een keukenblad een blijvende keuze is voor jaren.

Showroom

Ontdek wat u mooi vindt…

Onze inspiratietuin en showroom is bedoeld om vooraf al te ontdekken wat u mooi vindt. Al lopende en kijkend zult u zaken zien die u aanspreken. Samen met u gaan we dan met deze ideeën en voorbeelden aan de slag om gezamenlijk een mooi passend ontwerp te maken. In uw bijzijn wordt dan hiervan een fraaie en bij uw wensen passende schetstekeninggemaakt.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom met ca. 400 m²! Onze showroom bevindt zich op het volgende adres: Ravenswade 56s, 3439 LD Nieuwegein. Voor productie/werkplaats kunt u terecht op Ravenswade 82, 3439 LD Nieuwegein.

Back To Top
×Close search
Zoeken