skip to Main Content

The Stone Factory: voor een betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig composiet aanrechtblad!

The Stone Factory gevestigd te Alblasserdam is de specialist in het verwerken van alle soorten natuursteen en composiet op maat gemaakte keukenbladen. The Stone Factory biedt u een compleet pakket, zoals het inmeten, transporteren en monteren van de keukenbladen. Van 4 verschillende bekende merk composiet, zoals Silestone, Diresco, Technistone en Unistone worden keukenbladen e.d. geproduceerd en geleverd. Wij hanteren een zeer korte levertijd!!!

U kunt hier snel en eenvoudig een offerte aanvragen!

Een composiet aanrechtblad geeft een fraai resultaat in de keuken of badkamer.
Composiet is een mengsel van kwarts houdend graniet, plus kunsthars en dat noem je ook wel Kwarts composiet. Het wordt vooral voor keukenbladen toegepast omdat het een harde, dichte en hygiënische oppervlakte heeft. Wat ook aantrekkelijk is voor de consument is het onderhoud van een composiet keukenblad. Het zo gehete impregneren is niet noodzakelijk bij composiet. Het merk Silestone voegt een bacterie voorkomende substantie toe het zogenaamde en gepatenteerde micro-ban en geeft daarnaast, bij normaal gebruik, een garantieperiode van 10 jaar.

Een Composiet aanrechtblad is opgebouwd uit meerdere elementen van kwartszand en bindingsmiddel. Hierdoor is een breed scala in kleuren mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om spiegelende effecten in composiet te verwerken. Dit geeft een fraai resultaat in bijvoorbeeld een keuken of badkamer. Er zijn ook juist hele matglans afwerkingen mogelijk wat een modern resultaat geeft.

Composiet: meerdere polijstlagen en daardoor zeer onderhoudsvrij

Composiet wordt in verschillende stappen gepolijst. Hierdoor bereikt het een fraaie homogene laag met een egale kleur. Het intrekken van vloeistoffen, vetten of vocht wordt hierdoor vrijwel onmogelijk. Composiet is hierdoor een zeer duurzaam materiaal dat kras vast en zeer onderhoudsvrij is. Na installatie van het blad hoeft u dus niets meer aan het blad te doen, in tegenstelling tot natuurstenen bladen of bladen van hout. Wanneer u dus weinig werk wilt hebben dan is het zeker aan te raden om een blad van composiet te overwegen. Uiteraard kunnen wij u helpen bij het maken van een geschikte keuze.

Showroom

U kunt composiet materialen voor alle soorten producten gaan gebruiken. Door de flexibiliteit van The Stone Factory kunt u op verschillende positieve manieren profiteren door uw eigen ontwerp aan te leveren. Hierdoor kunt u een composiet of natuursteen keukenblad naar volledige eigen tevredenheid ontwerpen en realiseren.

Door verschillende samenstellingen zijn er veel kleur mogelijkheden. Om deze kleuren naar eigen keuze te bepalen kunt u dagelijks terecht bij onze showroom in Alblasserdam. U ziet daar de diverse opstellingen aan keukenbladen ter inspiratie tentoongesteld.

Alleen de beste leveranciers: Caeserstone, Uniestone, technistone, Belenco, Diresco en Silestone

The Stone Factory werkt uiteraard alleen met de beste composiet leverancierster wereld: Caeserstone, Unistone, Belenco, Diresco en Silestone. De kwaliteit van deze merken is zeer hoogwaardig. Kleur- en structuurverschillen worden door een minimum beperkt en het materiaal wordt uitvoerig onderworpen aan kwaliteitstesten.

The Stone Factory kan ook IKEA keukenbladen leveren!!!

Wij plaatsen elke week onze werkbladen op vele Ikea keukens door het hele land! We hebben dus veel ervaring met Ikea keukens, en dat komt de kwaliteit ten goede!
Bespaar duizenden euro’s door te kiezen voor een keuken van Ikea en een blad van The Stone Factory!
U plaatst de keuken, wij doen de maatcontrole en monteren de bladen voor u! En u bespaart duizenden euro’s!

De voordelen van composiet keukenbladen op een rij:

  • Sterk
  • Kras- en slijtvast
  • Stootvast
  • vlekbestendig
  • Duurzaam
  • hitte- en vorstbestendig
  • Hygiënisch
  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geen kleur verschillen bij verschillende partijen.

Meer informatie over composiet keukenbladen?
Neem gerust contact op met onze vestiging in Nieuwegein. Of ga naar keukenbladen pagina voor meer informatie.

Back To Top
×Close search
Zoeken