[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Maak kennis met The Stonefactory’s waterslagen

Als u interesse heeft in prachtige en uiterst nuttige waterslagen van natuursteen, bekijk dan zeker eens het aanbod van The Stonefactory. Al meerdere decennia zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen, onderhouden en monteren van natuurstenen producten. Veel van deze producten staan in relatie tot de keuken, de badkamer en het toilet. Maar ook voor waterslagen van natuursteen kunt u bij ons terecht. Als u nieuwsgierig bent naar onze waterslagen, lees dan verder en bekijk ons assortiment. Neem contact met ons op voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Meer informatie over onze waterslagen van natuursteen

Laten we beginnen met een korte beschrijving waar waterslagen van natuursteen precies voor worden gebruikt. Waterslagen (of raamdorpels) beschermen gevels tegen vuil, regen en andere beschadigingen dankzij extreme weersomstandigheden. Waterslagen voorkomen dat water onder de kozijnen blijft staan. Daarmee wordt de levensduur van de betreffende kozijnen aanzienlijk verlengd.The Stonefactory biedt een gevarieerd aanbod aan natuurstenen waterslagen. Uiteraard gaat het dan alleen om kwalitatief hoogwaardige producten.

Waarom waterslagen van natuursteen van The Stonefactory?

Waarom zou u gaan voor waterslagen van natuursteen in plaats van ‘reguliere’ waterslagen? Natuurstenen waterslagen zorgen voor extra karakter bij een woning of gebouw. Het accentueert de afwerking met een subtiele vleug van luxe, ongeacht of het nieuwbouw is of een meer klassieke woning. Waterslagen van natuursteen zijn in zowel oud als nieuw goed te implementeren. Het belangrijkste voordeel van natuursteen is echter dat deze materiaalsoort zeer goed bestand is tegen slijtage. Natuurstenen waterslagen gaan ook dan jarenlang mee, terwijl ze in die tijd toch hun oorspronkelijke kwaliteit en uiterlijk behouden. Bovendien zijn onze waterslagen eenvoudig schoon te maken en te houden. Kiest u voor natuurstenen waterslagen bij The Stonefactory? Dan profiteert u ook nog eens van:

  • een snelle levertijd van maximaal tien werkdagen
  • de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs
  • mogelijkheden tot inmeten en maatcontrole vooraf
  • desgewenst een vakkundige montage
  • prijsgarantie

Bezoek onze showroom of neem contact op

Wenst u uw woning of pand te verrijken met prachtige en zeer nuttige waterslagen van natuursteen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten en services? U kunt contact opnemen door te bellen naar 030-2676794 of een e-mail te sturen naar info@thestonefactory.nl. Daarnaast kunt u natuurlijk langskomen in onze comfortabele en overzichtelijke showroom in Nieuwegein. Bij The Stonefactory staan wij paraat om u van deskundig advies te voorzien, zodat u zeker weet dat u de meest geschikte waterslagen van natuursteen voor uw woning selecteert.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]