Maak kennis met The Stonefactory

Heeft u interesse in producten van natuursteen voor uw woning of pand in IJsselstein? Dan wordt het tijd kennis te maken met The Stonefactory. Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken en onderhouden van iedere natuursteensoort. Daarom kunt u bij ons terecht voor zo goed als alle van natuursteen vervaardigde producten. Daarbij zijn keukenbladen, dorpels, vensterbanken, schouwen, vloertegels en traptreden waarschijnlijk de bekendste toepassingen. Vervolgens kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan natuursteensoorten, waaronder marmer, composiet, graniet, kalksteen, leisteen en hardsteen. Natuursteen voorziet uw woning van een luxe uitstraling en is in elke hoedanigheid extreem duurzaam en slijtvast. Wilt u zich oriënteren of inspiratie opdoen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom en laat u adviseren door één van onze specialisten. Als u daadwerkelijk een natuurstenen product voor uw woning in IJsselstein aanschaft, dan biedt The Stonefactory desgewenst de complete dienstverlening hieromtrent. U kunt daarbij denken aan het inmeten, het transport en de montage. Lees verder of neem contact op voor meer informatie over The Stonefactory.

Inmeten

Indien gewenst voeren wij bij u in IJsselstein eerst maatcontroles uit. Kiest u hiervoor, dan neemt onze inmeter een aantal kleurstalen mee. Zo kunt u deze alvast ter plekke beoordelen. Het inmeten kan overigens ook op een doordeweekse avond plaatsvinden. Het is maar waaraan u de voorkeur geeft. Zijn alle relevante afmetingen al exact bekend? Dan kunt u deze maten uiteraard ook simpelweg aan ons doorgeven.

Bezorging

Wanneer u bij ons uw prachtige natuursteenproducten bestelt, dan kunt u deze bij ons komen afhalen. Is dit transport voor u lastig uitvoerbaar, omdat de producten breekbaar zijn en ongebruikelijke afmetingen hebben? Geen probleem, want wij beschikken over een transportservice. Deze houdt in dat wij voor een scherp tarief de door u bestelde producten tot uw voordeur (aan de begane grond) in IJsselstein afleveren.

Montage

Wenst u de door u bestelde producten bij u thuis geïnstalleerd te hebben? Bij The Stonefactory beschikken wij ook daarvoor over alle benodigde ervaring en deskundigheid. Via een op maat gemaakte offerte zullen wij vooraf een rechtvaardige montageprijs overeenkomen. In deze prijs zitten vervolgens alle activiteiten inbegrepen, waaronder transport, leggen, inkitten, aflijmen en impregneren.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u de vloertegels, dorpels, vensterbank, traptreden of het keukenblad van uw smaak reeds in het vizier? En heeft al een keuze kunnen maken uit marmer, graniet, composiet, leisteen, hardsteen of kalksteen qua materiaal? Ongeacht in welke fase van het aankoopproces u zit, wij heten u altijd van harte welkom in de showroom van The Stonefactory. Aldaar kunt u al uw vragen stellen en adviezen inwinnen. Telefonisch of per e-mail kan dat natuurlijk ook, en wel via 030-2676794 respectievelijk info@thestonefactory.nl. Voor uw woning of pand in IJsselstein verzorgt The Stonefactory graag uw prachtvolle en duurzame producten van natuursteen!