Natuursteen producten op maat bij de The Stonefactory

Zoekt u in de omgeving van Houten een gespecialiseerd bedrijf in natuursteen producten? Dan bent u aan het juiste adres bij The Stonefactory. Al meer dan 30 jaar zijn wij specialist op het gebied van maatwerk oplossingen van natuursteen. Wij bewerken en onderhouden alle soorten natuursteen zoals marmer, composiet, leisteen en hardsteen. Hiervan maken wij de mooiste producten op maat zoals natuursteen keukenbladen, schouwen, dorpels en vensterbanken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een natuurstenen tuintafel of vloer voor binnen of buiten. Wilt u ook een van onze prachtige producten aanschaffen? Neem dan contact met ons op of bezoek vanuit Houten direct onze ruime showroom in Nieuwegein.

Een keukenblad van prachtig natuursteen

Natuursteen in de keuken wordt steeds populairder. Dat is niet voor niets, natuursteen biedt heel veel voordelen. Het is eenvoudig schoon te maken, gaat heel lang mee en ziet er ook nog eens schitterend uit. In onze collectie vindt u bijvoorbeeld prachtige keukenbladen van graniet of composiet. Natuursteen is niet alleen prachtig en praktisch in de keuken, ook in de badkamer is natuursteen zeer gewild. Denk aan een schitterend wastafelblad van marmer of een spoelbak van natuursteen. Om de badkamer helemaal af te maken, kunt u bij The Stonefactory bijpassende keukenkranen en zeepdispensers kopen. Voor het volledige assortiment en meer informatie bezoekt u vanuit Houten onze mooie showroom in Nieuwegein.

Onze natuursteen vloertegels, muurstrips en stone panels

Bent u op zoek naar een prachtige natuursteen vloer? Ook dan kunt u terecht bij The Stonefactory. In ons assortiment vindt u natuursteen vloeren voor binnen en buiten in alle soorten en maten. Het milieuvriendelijke en duurzame product is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Wilt u uw ruimtes helemaal afmaken? Laat ons dan prachtige natuursteen mozaïek, muurstrips of stone panels plaatsen. Voeg ten slotte nog bijzondere details toe, zoals raamdorpels, waterslagen en traptreden van natuursteen en uw woning heeft een unieke, luxueuze uitstraling.

Het onderhoud van uw natuursteen en onze voordelen

Wanneer u bezitter bent van een prachtig keukenblad, tafel of vloer van natuursteen, dan wilt u het graag in de beste staat behouden. Het juiste onderhoud is dan essentieel. Wij verkopen in onze winkel professionele onderhoudsproducten die daarbij kunnen helpen. Heeft u advies nodig over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast advies op maat kunt u bij ons ook rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Breng vanuit Houten een bezoek aan onze showroom

Wilt u een natuursteen keukenblad, tafel, sanitair, vensterbank of muurstrips laten plaatsen? Of bent u op zoek naar dorpels, stone panels, waterslagen of een brievenbus van natuursteen? Neem dan contact met ons op via 030-2676794, mail naar info@thestonefactory.nl of bezoek vanuit Houten direct onze grote showroom. In onze showroom geven wij u graag advies op maat over onze unieke natuursteenproducten.