The Stonefactory voor de mooiste natuursteenproducten

Wilt u uw woning in Hilversum voorzien van een prachtige natuursteen vloer, keukenblad, vensterbank, dorpel of tafel? Dan zit u helemaal goed bij The Stonefactory. Al ruim 30 jaar zijn wij gespecialiseerd in maatwerk oplossingen van natuursteen. Wij verkopen unieke natuursteenproducten zoals keukenbladen, schouwen, dorpels en vensterbanken. Maar ook voor binnen- en buitenvloeren van hardsteen en graniet, natuursteen terrastegels of een prachtige natuurstenen tuintafel bent u bij ons aan het juiste adres. Welke natuursteen producten op maat mogen wij voor u realiseren? Neem contact met ons op en laat het ons weten. Natuurlijk kunt u vanuit Hilversum ook direct een bezoek brengen aan onze grote showroom in Nieuwegein.

Een keuken uitgevoerd met een keukenblad van natuursteen of composiet

Wanneer u uw keuken of badkamer een luxueuze uitstraling wilt geven, is natuursteen het ideale materiaal. Verrijk uw keuken bijvoorbeeld met een bijzonder natuursteen keukenblad of plaats in uw badkamer een wastafelblad van natuursteen. Natuursteen is zeer duurzaam en heeft een unieke uitstraling. Naast natuursteen kunt u ook bij ons terecht voor een keukenblad van composiet. Wij verkopen composiet keukenbladen van topmerken zoals Silestone, Unistone, Belenco, Technistone, Caesarstone en Quartzforms. Vergroot de luxe uitstraling door ook spoelbakken van natuursteen toe te voegen. Tenslotte kunt u het helemaal afmaken door strakke keukenkranen en zeepdispensers aan te schaffen via The Stonefactory.

Koop bij ons uw natuursteen vloertegels, raamdorpels of stone panels

Zoekt u vloertegels van natuursteen voor binnen- of buiten uw huis? Bij The Stonefactory vindt u een groot assortiment met de mooiste tegels. De vloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Heeft u advies nodig bij het kiezen van passende tegels? Dan staan onze specialisten zeker voor u klaar. Ook wanneer u bijpassende natuursteen mozaïek, muurstrips of stone panels wilt, kunt u bij ons terecht. Zelfs de details van uw woning zoals raamdorpels, waterslagen en traptreden kunt u door ons laten uitvoeren in natuursteen. Bezoek vanuit Hilversum onze showroom voor meer informatie over deze producten.

Het onderhoud van uw natuursteen en onze voordelen

Wanneer u bezitter bent van een prachtig keukenblad, tafel of vloer van natuursteen, wilt u het graag in de beste staat behouden. Het juiste onderhoud is dan essentieel. Wij verkopen in onze winkel professionele onderhoudsproducten die daarbij kunnen helpen. Heeft u advies nodig over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast advies op maat kunt u bij ons rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u een natuursteen keukenblad, tafel, sanitair, vensterbank of muurstrips kopen? Of bent u op zoek naar dorpels, stone panels, waterslagen of een brievenbus van natuursteen? Neem dan contact met ons op via 030-2676794, mail naar info@thestonefactory.nl of bezoek vanuit Hilversum direct onze ruime showroom en bekijk ons assortiment met de mooiste natuursteen producten.