The Stonefactory: natuurstenen toepassingen voor iedere badkamer

Als u interesse heeft in prachtige natuurstenen producten voor uw badkamer, bekijk dan eens het aanbod van The Stonefactory. Natuursteen geeft iedere badkamer een rijke, ontspannende en natuurlijke sfeer. Bij The Stonefactory vindt u voor uw badkamer de prachtigste natuursteenproducten. In het oog springend zijn uiteraard vloertegels en wandtegels, waarvan we ruime keuzemogelijkheden bieden. Maar ook sanitaire attributen zoals douchebakken, wastafels, kranen en zeepdispensers vindt u in ons veelzijdige assortiment. Al deze producten zijn er in verschillende kleuren, stijlen en afmetingen. Bovendien is er keuze uit verschillende soorten natuursteen, te weten marmer, graniet, composiet, hardsteen, leisteen en kalksteen. Daarom hebben wij voor iedere badkamer de passendste natuursteenproducten voorhanden. Indien u geïnteresseerd bent, is het aan te raden onze showroom te bezoeken. Aldaar zijn alle mogelijkheden zo overzichtelijk mogelijk gepresenteerd. Verder lezen en/of contact opnemen kan natuurlijk ook.

Vloer- en wandtegels van natuursteen

Natuursteen is een uiterst geschikte tegelsoort voor zowel klassieke als moderne badkamerinterieurs. Gebruikt u natuurstenen vloertegels, dan verwezenlijkt u hiermee ook een uitstekende warmtegeleider op de vloer. In combinatie met vloerverwarming werkt dit perfect! Als u onze keuzemogelijkheden ziet betreft vloer- en wandtegels, dan zult u versteld staan van de hoeveelheid variaties. Bij The Stonefactory weten wij hoe lastig het kan zijn om voor een specifieke setting precies de juiste natuurstenen toepassingen te kiezen. Daarom adviseren wij u graag welke tegels van welke materiaalsoorten het best bij uw badkamer zouden kunnen passen.

Natuurstenen wastafels en douchebakken

Bij een stijlvol en luxueus betegelde badkamer behoren de hoofdfuncties in deze ruimte natuurlijk ook van topkwaliteit te zijn. Zo weet u zeker dat uw badkamer als geheel vele jaren in zeer goede staat zal blijven. Daarom biedt The Stonefactory een uitgebreid aanbod aan douchebakken en -cabines. Ook onze collectie aan waskommen en wastafels kenmerkt zich door een grote diversiteit. Op onze website en in onze showroom kunt u alle exemplaren uitgebreid bestuderen.

Badkamerattributen van The Stonefactory

Bij natuurstenen vloertegels, wasbakken en douchecabines in de badkamer, staat het extra fraai en luxe indien u hieraan nog bepaalde zaken in een zelfde materiaalsoort toevoegt. Zeepdispensers, waterkranen en afvoerpluggen zijn hiervoor uitermate geschikt. In het assortiment van The Stonefactory vindt u ook van deze toepassingen de nodige variaties terug.

Neem contact op voor al uw vragen

Bent u zich wat betreft uw toekomstige badkamer aan het oriënteren op de mogelijke natuurstenen tegels en attributen? En wenst u daarbij geheel vrijblijvend geadviseerd te worden door een deskundige? Kom dan eens langs in onze showroom in Nieuwegein. Dan kunt u alle producten aanschouwen zoals deze werkelijk voelen en ogen. Natuurlijk staan onze experts aldaar voor vragen en adviezen volledig tot uw beschikking. Telefonisch (030-2676794) en per e-mail (info@thestonefactory.nl) kunt u vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen. Bij The Stonefactory voorzien wij u graag van bekwame adviezen omtrent uw natuurstenen badkamer!