skip to Main Content

Wij bieden u een breed assortiment van vensterbanken aan, zo ook marmer composiet. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dat is geen enkel probleem, wij van The Stone Factory helpen u graag. Wij adviseren u om zo een productkeuze te maken dat aan alle wensen voldoet. Wij heten u graag van harte welkom in onze 250 m2 showroom, vol van hoogwaardige kwaliteitsproducten om zo onze klanten alle producten te presenteren.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten “weten” wat zij kopen en ook de juiste advies krijgen.

Kom gerust een kijkje nemen in de wereld van natuursteen o.a. marmer composiet vensterbanken.

Wist u dat wij ook op-maat-bestellingen leveren? Voor een uitgebreide offerte kunt u de maten naar ons toe mailen en u krijgt binnen 1 dag een scherpe offerte.

Toont alle 6 resultaten

Vensterbanken van marmer of composiet vindt u bij The Stonefactory

Bent u op zoek naar prachtige vensterbanken van marmer composiet? Zoek dan niet verder, maar bekijk het ruime assortiment van The Stonefactory. Wij zijn al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van natuursteen producten zoals vloeren, tafels, keukenbladen en natuurlijk vensterbanken. Bent u benieuwd geworden naar de marmer composiet vensterbanken die wij verkopen? Lees dan verder voor meer informatie of neem contact met ons op. Uiteraard kunt u ook onze grote showroom in Nieuwegein bezoeken voor de nodige inspiratie.

De herkomst van marmer composiet

Waar komt marmer composiet precies vandaan? Om marmercomposiet te creëren, worden verschillende materialen bij elkaar samengeperst, waaronder marmergranulaat, kleurstof en kunsthars. Marmer is gemetamorfoseerd kalksteen dat bestaat uit puur calciumcarbonaat, dat zeer licht van kleur is. Het kan daarom gemakkelijk gekleurd worden in de gewenste kleur. Marmercomposiet is dan ook in zeer veel kleuren verkrijgbaar. Marmer composiet is zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het is daarom ideaal als vensterbank.

Meer informatie over vensterbanken van marmer composiet

In het assortiment van The Stonefactory is een ruime keuze aan verschillende soorten vensterbanken van marmer composiet te vinden. Denk aan prachtige kleuren als zwart, wit, grijs en beige. The Stonefactory beheert haar eigen productie en daardoor kunnen wij de vensterbanken volledig op maat maken. Wilt u ook een prachtige marmer composiet vensterbank op maat? Neem dan contact met ons op, stuur uw maten door en ontvang binnen een dag een goede offerte.

Ontvang advies van onze natuursteen specialisten

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Dat is geen enkel probleem, wij van The Stonefactory helpen u graag. Wij geven u advies op maat, zodat u eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Wij heten u graag van harte welkom in onze grote showroom, vol van hoogwaardige kwaliteitsproducten. Hier presenteren wij al onze producten aan u als klant. Het geeft u de mogelijkheid om volop inspiratie op te doen op het gebied van natuursteen. Daarnaast kunt u onze specialisten direct om hulp vragen.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook prachtige vensterbanken van marmer composiet aanschaffen bij The Stonefactory? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Benader ons dan door te bellen naar 030-2676794 of te mailen naar info@thestonefactory.nl. Wij maken dan graag een passende offerte voor u op. Natuurlijk kunt u ook direct onze grote showroom in Nieuwegein bezoeken voor inspiratie op het gebied van marmer composiet vensterbanken.

Back To Top
×Close search
Zoeken