skip to Main Content

Stone panels zijn perfect te gebruiken voor zowel binnen als buiten, werkelijk een ware lust voor het oog. Zijn erg verwerkingsvrien delijk doordat ze zo vakkundig opgesteld zijn en het voorkomt hierdoor dat u een scheiding ziet tussen de panelen.

U kunt onze hoogwaardige kwaliteits stone panels tegen elke vlakke muur bevestigen.

Mocht u vragen hebben betreft uw keuze dan informeren wij u graag, want service staat bij ons hoog in het vaandel. Wist u ook dat wij u een mogelijkheid bieden om uw wensen uit te laten voeren door onze ervaren professionals? Ook dat doen wij.

Toont alle 5 resultaten

Maak kennis met The Stonefactory

Welkom bij The Stonefactory, specialist als het gaat om stone panels en de bewerking, de vervaardiging en het onderhoud daarvan. Bij ons kunt u terecht voor vele producten van natuursteen. De bekendste daarvan zijn wellicht vloertegels, wandtegels, traptreden, schouwen, dorpels en vensterbanken. Maar onderschat ook niet wat stone panels voor de uitstraling van uw woning kunnen betekenen. Om erachter te komen of stone panels iets voor u zouden kunnen zijn, kunt u verder lezen, contact met ons opnemen of onze showroom bezoeken.

Wat zijn stone panels?

Stone panels zijn vervaardigd van natuursteen, meestal van kwartsiet of leisteen. Dat zijn natuurlijke materialen met een smaakvolle, kleurrijke en sfeerverhogende uitstraling. Deze worden gevormd tot panelen in zeer gevarieerde patronen en mozaïeken. Op geraffineerde wijze kunt u hiermee volledige wanden bedekken, indien deze wanden althans vlak zijn. Met muren die compleet van stone panels voorzien zijn, zal uw gehele woning in één klap een veel fraaiere en luxere uitstraling genieten. Stone panels zijn bovendien niet alleen geschikt voor toepassingen binnenshuis. Vanwege het slijtvaste karakter kunnen deze moeiteloos ook aan de buitenkant van uw woning worden geplaatst.

Natuurstenen stone panels van The Stonefactory

De stone panels van The Stonefactory zijn een ware lust voor het oog. Onze stone panels zijn allen van hoge kwaliteit en kunnen tegen elke vlakke muur bevestigd worden. Daarbij beschikken wij over een ruime en diverse collectie aan stone panels. Deze zou u zelf kunnen bevestigen, maar u kunt dit ook door onze ervaren professionals laten doen. Zo weet u zeker dat dit op correcte wijze gebeurt en heeft u hier geen omkijken naar. Neem hiervoor even contact met ons op en laat uw wensen zo gedetailleerd mogelijk weten. Dan stellen wij zo spoedig mogelijk een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor u op.

Neem contact op of bezoek onze showroom

Heeft u al een prachtige set stone panels in het vizier, waarvan u denkt dat deze perfect bij uw woning zullen passen? Of bent u zich nog aan het oriënteren en heeft u nog allerlei vragen over de stone panels van The Stonefactory? Aarzel niet om contact op te nemen, zodat onze deskundigen u van goede adviezen kunnen voorzien. Bel 030-2676794 of stuur een e-mail naar info@thestonefactory.nl. The Stonefactory assisteert u graag bij uw zoektocht naar de fraaiste natuurstenen stone panels voor de verfraaiing van uw woning!

Back To Top
×Close search
Zoeken