skip to Main Content

Toont alle 5 resultaten

The Stonefactory: voor uw sanitair van natuursteen

Bent u op zoek naar prachtig sanitair van natuursteen? Bij The Stonefactory heeft u de keuze uit een ruim aanbod. Wij zijn ruim 30 jaar gespecialiseerd in zowel de productie als het onderhoud van natuursteen. Uw badkamer of keuken krijgt een geheel unieke, luxueuze uitstraling met het prachtige natuursteen. Natuursteen doet recht aan zowel een klassiek als modern interieur. Daarbij heeft u ook te maken met slijtvast materiaal, wat natuursteen duurzaam in gebruik maakt. Bij ons heeft u de keuze uit de meest unieke vloertegels en wandtegels. Tevens leveren wij keukenbladen, zeepdispensers, spoelbakken en keukenkranen. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Breng dan eens een bezoekje aan onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor uw nieuwe sanitair van natuursteen!

Sanitair van natuursteen, voor uw badkamer of keuken?

Sanitair van natuursteen is voor zowel de keuken als de badkamer te gebruiken. Wanneer u kiest voor vloertegels van natuursteen, kiest u ook voor een fijne warmtegeleider op uw vloer. Wanneer u tevens vloerverwarming heeft, wordt uw badkamer optimaal verwarmd. Wij voorzien u graag van een gedegen advies omtrent de beste natuursteen tegels voor uw badkamer of keuken. Bij mooie, luxueuze tegels horen uiteraard de andere functies in uw sanitaire ruimte optimaal te zijn. Zo heeft u de garantie dat uw keuken of badkamer lang in goede staat zal blijven. Om deze reden heeft The Stonefactory een uitgebreid aanbod aan diverse attributen. Zo hebben wij natuurstenen spoelbakken, kranen, keukenbladen en zeepdispensers. Binnen dit aanbod hebben wij ook weer diverse varianten om uit te kiezen. Zowel op onze webshop als in onze showroom kunt u uitgebreid inspiratie opdoen. Wat wenst u voor uw sanitaire ruimte?

Kies ook voor sanitair van natuursteen!

Lijkt sanitair van natuursteen u ook prachtig? En wenst u uw keuken of badkamer met attributen van natuursteen te voorzien? Wij geven u graag een gedegen advies op maat.
Breng een bezoek aan onze ruime showroom in Nieuwegein, zodat u al onze producten kunt aanschouwen. Hier staan onze experts voor u klaar om uw eventuele vragen te beantwoorden. Wenst u liever per telefoon of mail met ons in contact te komen? Ook dat is mogelijk. Bel ons via 030-2676794 of mail naar info@thestonefactory.nl. Wij voorzien u dan spoedig van een antwoord. Wij hopen u gauw te zien voor uw nieuwe sanitair van natuursteen!

Back To Top
×Close search
Zoeken