skip to Main Content

Wij bieden u een breed assortiment van vensterbanken aan van hoogwaardige kwaliteitsproducten, wat wij erg belangrijk vinden is dat onze klanten een juiste beslissing maken aan de hand van professionele adviezen. wij – The Stonefactory gaan alleen voor het beste! Hardsteen vensterbanken, één benaming en toch zo veel varianten. Kom naar onze vestiging en bekijk ons aanbod met behulp van ervaren professionals.

Toont alle 2 resultaten

Koop uw hardsteen vensterbank bij de The Stonefactory

Bent u op zoek naar een prachtige hardsteen vensterbank? Bekijk dan het ruime assortiment van The Stonefactory. Als specialist op het gebied van natuursteenproducten op maat, vindt u bij ons altijd een vensterbank van natuursteen die volledig voldoet aan uw wensen. Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment? Breng dan een bezoek aan onze grote showroom in Nieuwegein en ontvang advies op maat. Wilt u direct uw hardsteen vensterbank bestellen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

De herkomst van hardsteen

Waar komt hardsteen precies vandaan? Hardsteen was in eerste instantie de naam voor Arduin of Belgisch hardsteen. Later is hardsteen de benaming geworden voor alle blauw-grijze kalkstenen met een vergelijkbaar uiterlijk. Het is een steensoort die wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van veel resten van crinoïden. Crinoïden zijn diertjes met een kalkskelet die veelal op de bodem van de zee leven. Kalksteen wordt vooral gewonnen in België. De vensterbanken van The Stonefactory zijn ook gemaakt van dit bijzondere Belgisch hardsteen.

Meer informatie over een hardsteen vensterbank

Een hardsteen vensterbank wordt horizontaal tegen de onderdorpel van een raamkozijn geplaatst. Dit zorgt voor een nette afwerking van de binnenmuur. Met een vensterbank creëert u een kleine overstek bij het raam. Het geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld decoratie items zoals planten te plaatsen. De hardsteen vensterbanken van The Stonefactory zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. Zo kunt u variëren in de dikte en de lengte.

Advies van onze natuursteen specialisten

Wij van The Stonefactory vinden het erg belangrijk dat u de juiste beslissing maakt bij het kiezen van uw hardsteen vensterbank. Daarom staan wij u bij met professionele adviezen. Bezoek onze showroom in Nieuwegein en spreek direct een van onze specialisten. Samen met de specialist kunt u op zoek gaan naar de vensterbank die bij u past. Bent u benieuwd naar kosten voor een nieuwe hardsteen vensterbank? Dan kunt u contact met ons opnemen en een offerte op maat aanvragen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze hardsteen vensterbanken? Of wilt u direct een hardsteen vensterbank aanschaffen via The Stonefactory? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 030-2676794 of mail naar info@thestonefactory.nl voor een advies of een offerte op maat. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze grote showroom en inspiratie opdoen voor uw hardsteen vensterbank.

Back To Top
×Close search
Zoeken