skip to Main Content

Dorpels oftewel stofdrempels zitten meestal onder deuren om zo de ruimte tussen de vloer en de deur te dichten tegen wind, stof maar ook voor vocht. Het is zeer geschikt voor bijvoorbeeld toiletruimtes of badkamers.

The Stonefactory bied u vele soorten natuursteen dorpels aan, zoals: Belgische, Gezoete, dikke, dunne, etc. U treft bij ons alleen kwalitatief hoogwaardige producten aan. Wilt u ze zelf bekijken? Dat kan! Kom dan naar onze 250 m2 showroom te Nieuwegein (Utrecht).

Enig resultaat

Benader The Stonefactory voor dorpels van natuursteen

Bent u op zoek naar prachtige dorpels van natuursteen? Neem dan eens een kijkje in het ruime assortiment van The Stonefactory. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk producten van natuursteen. Denk aan vloeren, tafels en keukenbladen, maar ook voor mooie dorpels van natuursteen zit u bij ons helemaal goed. Bent u benieuwd geworden naar de drempels van natuursteen die wij verkopen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Meer informatie over onze dorpels van natuursteen

Waar worden dorpels van natuursteen precies voor gebruikt? Dorpels worden ook wel stofdrempels genoemd. Ze zijn meestal te vinden onder de deuren van een woning of pand. Door een drempel te plaatsen, wordt de ruimte tussen de vloer en de deur gedicht tegen wind, vocht en stof. Dorpels zijn daarom heel geschikt voor toiletruimtes of badkamers. The Stonefactory biedt u vele soorten natuursteen dorpels aan. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld Belgische, gezoete, dikke en dunne dorpels. U treft bij ons alleen kwalitatief hoogwaardige producten aan. Wilt u ze zelf bekijken? Dat kan! Kom dan naar onze ruime showroom te Nieuwegein

De voordelen van dorpels van natuursteen

Welke voordelen heeft een dorpel van natuursteen precies te bieden? Het is algemeen bekend dat natuursteen zeer goed bestand is tegen slijtage. De dorpels zijn daarom ideaal voor panden die te maken hebben met veel bezoekers en intensief gebruik. De dorpels gaan jarenlang mee en blijven hun unieke allure behouden. Daarnaast zijn de dorpels heel eenvoudig schoon te houden. Heeft u behoefte aan meer informatie over de voordelen? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten.

De voordelen van The Stonefactory

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken bij het uitzoeken van dorpels van natuursteen? Dan staan onze specialisten graag voor u klaar met advies op maat. Tevens kunt u bij ons rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Bezoek onze showroom

Wilt u uw woning of pand verrijken met prachtige dorpels van natuursteen? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze producten? Benader ons dan via 030-2676794 of mail naar info@thestonefactory.nl. Wij kunnen dan direct een duidelijke offerte voor u opmaken. Wij nodigen u tenslotte van harte uit in onze mooie showroom in Nieuwegein.

Back To Top
×Close search
Zoeken