skip to Main Content

Kom meer te weten over natuursteen en The Stonefactory

Natuursteen is een heel populair materiaal met een eigentijds uiterlijk. De toepassingen van natuursteen zijn eindeloos. Wij van The Stonefactory maken de mooiste producten van natuursteen zoals vloeren, tafels, keukenbladen, spoelbakken, waterslagen en raamdorpels. Deze producten worden helemaal op maat voor u gemaakt. Wilt u meer te weten komen over natuursteen? Dan kunt u verder lezen of contact met ons opnemen. Wilt u direct een van onze bijzondere natuursteen producten aanschaffen? Bezoek dan onze ruime showroom in Nieuwegein en doe een bestelling.

De herkomst van natuursteen

Waar komt natuursteen precies vandaan? Natuursteen is een gesteente dat in de natuur wordt aangetroffen. Natuursteen is te vinden in vele variëteiten. Het komt in de vorm van stollingsgesteente zoals graniet, trachiet en basalt, afzetgesteente zoals kalksteen en zandsteen en ten slotte metamorf gesteente zoals gneis en marmer. Deze variëteiten worden over de hele wereld gevonden. Qua kleur zijn de natuursteensoorten allemaal verschillend. De kleur van marmer en graniet is bijvoorbeeld afhankelijk van de vindplaats. Deze verschillende soorten en kleuren van natuursteen zijn ook te vinden in ons assortiment. Wij verkopen producten van onder andere marmer, graniet, leisteen, composiet en hardsteen.

De toepassingen van natuursteen

Natuursteen heeft heel veel toepassingen. Natuursteen wordt bijvoorbeeld veel gebruikt in de keuken of badkamer in de vorm van een granieten keukenblad of spoelbakken van natuursteen. Naast de keuken of badkamer kunt u ook andere ruimtes in uw woning luxe laten uitstralen, door een vloer van natuursteen aan te laten leggen. Bij The Stonefactory is het zelfs mogelijk om prachtige natuursteen wandversieringen aan te schaffen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld stone panels, mozaïek en muurstrips. Bent u op zoek naar een subtieler product van natuursteen? Dan zijn natuursteen waterslagen, dorpels, traptreden of een brievenbus misschien wat voor u.

De voordelen van natuursteen

Natuuursteen is dus een product dat op heel veel manieren in uw huis kan worden toegepast. Maar wat zijn precies de voordelen van natuursteen? Natuursteen is een echt natuurproduct. Dat betekent dat ieder stuk marmer of graniet uniek is qua kleur en structuur. De bijzondere schakering van kleuren zorgt voor een luxe uitstraling in uw woning. Daarnaast is natuursteen zeer duurzaam een uitstekend te combineren met vloerverwarming. Tenslotte is natuursteen heel makkelijk in onderhoud.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u meer te weten komen over natuursteen? Of wilt u via The Stonefactory direct een product van natuursteen aanschaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-2676794 of een e-mail te sturen via info@thestonefactory.nl. U kunt ook een bezoek brengen aan onze grote showroom in Nieuwegein voor inspiratie en advies op maat van onze specialisten.

Back To Top
×Close search
Zoeken