Maak kennis met The Stonefactory

Heeft u interesse in natuursteen voor de keuken of de badkamer van uw woning in Zeist? Bekijk dan eens de prachtige producten van The Stonefactory. Bij ons bent u aan het juiste adres voor nagenoeg alle van natuursteen vervaardigde producten. Keukenbladen, dorpels, vensterbanken, schouwen, vloertegels en traptreden zijn waarschijnlijk de bekendste toepassingen, maar er is nog veel meer mogelijk. In het bewerken en onderhouden van iedere natuursteensoort zijn wij gespecialiseerd. Soorten die hieronder vallen zijn marmer, composiet, graniet, kalksteen, leisteen en hardsteen. Welke varianten u ook kiest, natuursteen geeft uw woning nóg meer klasse en uitstraling. En dat voor een lange tijd, want natuursteen is extreem slijtvast en duurzaam. Wilt u zich oriënteren of inspiratie opdoen? Kom gerust eens langs in onze showroom en win advies in van één van onze specialisten. Als u inderdaad een natuurstenen product voor uw woning in Zeist aanschaft, dan verzorgt The Stonefactory desgewenst de complete dienstverlening hieromtrent. Deze bestaat grofweg uit het inmeten, het transport en de montage. Lees verder of neem contact op voor meer informatie over The Stonefactory.

Inmeten

Indien gewenst voeren wij bij u in Zeist eerst inmetingen uit. Kiest u hiervoor, dan neemt onze inmeter een aantal kleurstalen mee. Zo kunt u deze alvast ter plekke beoordelen. Bij deze maatcontroles zijn wij flexibel; ook op doordeweekse avonden kunnen deze plaatsvinden. Wij handelen naar uw voorkeuren. Zijn alle relevante maten al exact bekend? Dan kunt u deze afmetingen vanzelfsprekend ook simpelweg aan ons doorgeven.

Bezorging

Wanneer u bij The Stonefactory uw prachtige natuursteenproducten bestelt, dan zou u deze bij ons kunnen komen afhalen. Het is echter voor te stellen dat dit transport voor u lastig uitvoerbaar is, vanwege de ongebruikelijke afmetingen en breekbaarheid van veel producten. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze transportservice. Dan bezorgen wij voor een scherp tarief uw producten tot aan uw voordeur in Zeist.

Montage

Wenst u uw producten bij u thuis gemonteerd te hebben? Ook daarvoor beschikt The Stonefactory over alle benodigde ervaring en deskundigheid. Via een op maat gemaakte offerte zullen wij vooraf een vaste en rechtvaardige installatieprijs overeenkomen. In dit aantrekkelijke tarief zitten vervolgens alle activiteiten inbegrepen, waarvan transport, leggen, inkitten, aflijmen en impregneren de belangrijkste zijn.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u de vloertegels, dorpels, vensterbank, traptreden of het keukenblad van uw smaak al op het oog? En wat betreft de materiaalkeuze; weet u reeds of voor marmer, graniet, composiet, leisteen, hardsteen of kalksteen kiest? Ongeacht uw keuzes en in welk stadium van het eventuele aankoopproces u zit, wij heten u van harte welkom in de showroom van The Stonefactory. Aldaar kunt u al uw vragen stellen en geadviseerd worden. Telefonisch of per e-mail kan dat natuurlijk ook. Bel 030-2676794 of stuur een e-mail naar info@thestonefactory.nl. Voor uw woning of pand in Zeist hoopt The Stonefactory prachtige, duurzame en stijlvolle producten van natuursteen te mogen verzorgen!