[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Stijlvolle natuurstenen waskommen, u vindt ze bij The Stonefactory!

Als u interesse heeft in een prachtige waskom of wasbak van natuursteen, bekijk dan zeker eens het assortiment van The Stonefactory. Bij The Stonefactory hebben we expertise in het leveren, onderhouden en monteren van vele producten die van natuursteen vervaardigd zijn. Voor het grootste deel zijn deze bestemd voor de keuken, de badkamer en het toilet; ruimtes die bij uitstek gebaat zijn bij een interieur dat duurzaam en slijtvast is. Natuursteen voldoet aan deze classificaties. Als u uw keuken of badkamer voorziet van bijvoorbeeld vloer- en wandtegels van natuursteen, dan oogt het extra sierlijk en luxe wanneer u hieraan attributen toevoegt in dezelfde materiaalsoort. Wat te denken van een waskom of wasbak? Lees verder voor meer informatie over onze natuurstenen wasbakken en waskommen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”3″ grid_id=”vc_gid:1549368268362-393a6331-4d7e-8″ include=”7399,7407,7405,7389″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Waar moet uw waskom aan voldoen?

Van een wasbak of waskom is het eigenlijk een vanzelfsprekendheid dat deze in een keuken of badkamer aanwezig is. Desondanks is het uitkiezen van een perfect bijpassende nieuwe wasbak nog geen kleinigheid. Een waskom moet namelijk aan een aantal zaken voldoen, afhankelijk van de ruimte waarin deze geplaatst wordt. Denk daarbij aan de vereiste afmetingen en de (on)mogelijkheden wat betreft de aansluiting. Bovendien mag ook een wasbak wel een beetje sierlijk zijn, toch? Een natuurstenen waskom of wasbak zou een flinke vleug extra fraaiheid en klasse meegeven aan uw badkamer of keuken. Als u dit ook nog eens combineert met tegels en andere attributen van natuursteen, dan beschikt deze ruimte zelfs over een magnifieke samenhang.

Natuurstenen wasbakken en waskommen bij The Stonefactory

In totaal beschikt The Stonefactory over meer dan honderd verschillende natuurstenen waskommen/wasbakken. De variatie in stijlen, soorten en maten is dus aanzienlijk. De kans is dan ook buitengewoon groot dat uw favoriet hiertussen zit! Voor het decoreren en het vervolledigen van uw keuken of badkamer is een natuurstenen wasbak of waskom zeer waardevol. De desbetreffende ruimte zal vele jaren in bijzonder goede staat blijven indien u daar natuursteen de boventoon laat voeren. Voor het selecteren van uw favoriete waskom of wasbak kunt u onze website bestuderen en bent u natuurlijk welkom in onze showroom.

Neem contact op voor al uw vragen

Heeft u uw toekomstige natuurstenen waskom of wasbak op het oog? Of zit u nog in de oriënterende fase van het proces? Wij kunnen ons voorstellen dat u onze natuurstenen wasbakken en waskommen ook eens in werkelijkheid wenst te zien en voelen. Kom dan gerust eens langs in onze ruime showroom in Nieuwegein. Daar worden al onze natuurstenen wasbakken en waskommen overzichtelijk gepresenteerd. Onze specialisten staan klaar om u van deskundig advies te voorzien. Voor vragen zijn wij bovendien telefonisch benaderbaar, en wel via 030-2676794. U kunt ook mailen naar info@thestonefactory.nl. Bij The Stonefactory voorzien wij u graag van bekwaam advies aangaande uw natuurstenen wasbak of waskom.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]