Maak kennis met The Stonefactory

Welkom bij The Stonefactory, de specialist uit Nieuwegein (Utrecht) als het gaat om het bewerken en onderhouden van iedere soort natuursteen. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle producten die zijn vervaardigd van natuursteen. De bekendste toepassingen zijn keukenbladen, dorpels, vensterbanken, schouwen, vloertegels en traptreden, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden beschikbaar. Vervolgens kunt u kiezen uit een groot arsenaal aan natuursteensoorten, waaronder marmer, composiet, graniet, kalksteen, leisteen en hardsteen. Natuursteen is hoe dan ook uiterst duurzaam en voorziet uw woning van een luxe uitstraling. Voor het opdoen van inspiratie is onze showroom uitermate geschikt. Voor vragen of adviezen kunt u dan meteen bij ons terecht. Heeft u daadwerkelijk interesse in zo’n prachtig natuurstenen product voor uw woning in Utrecht? Desgewenst biedt The Stonefactory bij uw aanschaf een complete dienstverlening, bestaande uit het inmeten, het transport en de montage. Lees verder of neem contact op om meer te weten te komen over The Stonefactory.

Inmeten

Desgewenst voeren wij eerst maatcontroles bij u in Utrecht uit. Als u hiervoor kiest, dan zal onze inmeter bij zijn werkzaamheden altijd enkele kleurstalen meenemen in de kleurtinten van uw voorkeur. Zo kunt u de stalen alvast ter plaatse beoordelen. Dit inmeten kan, indien dit uw voorkeur heeft, ook ‘s avonds plaatsvinden. Weet u al zeker wat de precieze maten zijn? Dan kunt u deze uiteraard ook zelf aan ons doorgeven.

Bezorging

Heeft u de door u gewenste producten besteld in de exact juiste afmetingen? Dan kunt u deze bij ons komen afhalen. Echter is voor consumenten het uitvoeren van deze transport vaak niet eenvoudig. Veel producten zijn namelijk breekbaar en hebben ongebruikelijke afmetingen. Daarom bieden wij onze transportservice, waarbij wij de door u bestelde producten voor een scherp tarief bij u afleveren. Wij bezorgen tot aan elke voordeur (begane grond) in Nederland.

Montage

Wenst u de door u bestelde producten ook thuis gemonteerd te hebben? Geen probleem, want ook daarvoor beschikt The Stonefactory over alle benodigde ervaring en deskundigheid. Via een gepersonaliseerde offerte komen wij eerst een eerlijke montageprijs overeen. Deze prijs staat daarmee vast. Voor dit bedrag voeren wij het gehele traject, en alles wat er mogelijk bij komt kijken, uit: transport, leggen, inkitten, aflijmen en impregneren.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u uw gedroomde keukenblad, vloertegels, dorpels, vensterbank of traptreden voor uw woning in Utrecht al op het oog? En weet u reeds of u kiest voor leisteen, hardsteen, kalksteen, composiet, graniet of marmer? In welke fase van het proces u ook zit, u bent altijd welkom bij The Stonefactory. Voor vragen, adviezen of een vrijblijvende offerte kunt u langskomen in onze showroom. U kunt ook contact opnemen door te bellen naar 030-2676794 of te mailen naar info@thestonefactory.nl. Voor uw huis of pand in Utrecht voorzien wij van The Stonefactory u graag in luxueuze en duurzame producten van natuursteen!