Welkom bij The Stonefactory

Welkom bij The Stonefactory, de in Nieuwegein gevestigde specialist in het bewerken en onderhouden van alle soorten natuursteen. Bij ons kunt u terecht voor alle denkbare producten die van natuursteen zijn vervaardigd. Denk daarbij aan keukenbladen, dorpels, vensterbanken, schouwen, vloertegels en traptreden, maar er zijn nog veel meer kleine en grote toepassingen mogelijk. Bij al deze opties heeft u de keuze uit diverse soorten natuursteen, waaronder marmer, composiet, graniet, leisteen, hardsteen en kalksteen. Welke soort u ook kiest, natuursteen is bijzonder duurzaam en geeft uw woning een luxe uitstraling. In onze showroom in Nieuwegein kunt u uitgebreid inspiratie opdoen, waarbij u meteen van deskundig advies voorzien kan worden. Heeft u interesse in zo’n prachtig natuurstenen product? Desgewenst biedt The Stonefactory bij uw aanschaf een compleet pakket, bestaande uit het inmeten, de bezorging, de montage en de nazorg. Lees verder en ontdek wat er bij deze stappen van het aankoopproces via The Stonefactory komt kijken.

Inmeten

Desgewenst voeren wij om te beginnen het inmeten en de maatcontroles uit. Onze inmeter zal bij zijn werkzaamheden bij u in Nieuwegein altijd enkele kleurstalen meenemen in de kleurtinten van uw voorkeur. Zo kunt u de stalen ter plekke alvast beoordelen. Dit inmeten kan, indien dit uw voorkeur heeft, ook in de avond plaatsvinden. Weet u al met zekerheid wat de exacte maten zijn? Dan mag u deze uiteraard ook zelf aanleveren.

Bezorging

Heeft u de door u gewenste producten besteld in precies de juiste afmetingen? Dan kunt u deze bij ons in Nieuwegein komen afhalen. Echter blijkt het in veel gevallen moeilijk en omslachtig te zijn voor consumenten om deze transport zelf uit te voeren. Dit vanwege de ongebruikelijke afmetingen en de breekbaarheid van sommige producten. Daarom bieden wij ook bezorgingsdiensten aan. Voor een scherp tarief bezorgen wij bestelde producten tot aan elke voordeur (begane grond) in Nederland.

Montage

Wilt u de bestelde producten ook daadwerkelijk bij u thuis gemonteerd hebben? Schakel daarvoor The Stonefactory in. Wij werken met een vaste montageprijs, die wij uiteraard vooraf zijn overeengekomen via een op maat gemaakte offerte. Als u kiest voor montage van bijvoorbeeld een keukenblad door The Stonefactory, dan zit bij de montageprijs alles inbegrepen: het transport, het leggen van de bladen en het inkitten, aflijmen, impregneren en het monteren van de eventuele spoelbak.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u uw favoriete keukenblad, vloertegels, dorpels, vensterbank of traptreden al op het oog? En weet u al of u gaat voor composiet, graniet, marmer, leisteen, hardsteen of kalksteen? In welke fase van het proces u ook zit, u bent altijd welkom bij The Stonefactory. Voor vragen, adviezen of een vrijblijvende offerte kunt u langskomen in onze showroom in Nieuwegein. U kunt ook contact opnemen door te bellen naar 030-2676794 of een e-mail te sturen naar info@thestonefactory.nl. Vanuit Nieuwegein verzorgen wij van The Stonefactory graag uw luxe en duurzame producten van natuursteen!