Maak kennis met The Stonefactory

Heeft u belangstelling voor natuursteen voor de keuken of badkamer van uw woning of pand in Maarssen? Bekijk dan eens de prachtige producten van The Stonefactory. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en monteren van nagenoeg alle producten die van natuursteen vervaardigd zijn. De bekendste en populairste toepassingen daarvan zijn keukenbladen, dorpels, vensterbanken, schouwen, traptreden en natuurlijk vloertegels. Echter zijn er nog veel meer mogelijkheden. Vervolgens zijn deze producten in allerlei natuursteensoorten verkrijgbaar. Onder andere marmer, composiet, graniet, hardsteen, leisteen en kalksteen zijn veelgebruikte materialen. Voor welke combinatie u ook gaat, natuursteen geeft elke woning meer uitstraling en stijl. Bovendien is natuursteen zeer duurzaam en slijtvast, waardoor het vele jaren meegaat. Wilt u zich oriënteren of inspiratie opdoen? Wees dan welkom in onze showroom, laat u inspireren en win advies in. Als u inderdaad voor natuurstenen producten voor uw woning in Maarssen gaat, dan verzorgt The Stonefactory desgewenst de complete dienstverlening hieromtrent. Deze bestaat uit het inmeten, het transport en de montage. Lees verder of neem contact op voor meer informatie over The Stonefactory.

Inmeten

Desgewenst voeren wij eerst inmetingen uit bij u in Maarssen. Als u hiervoor kiest, dan neemt onze inmeter gelijk een aantal kleurstalen mee. Deze kunt u dan alvast ter plekke beoordelen. Deze maatcontroles zijn flexibel inplanbaar, want ook op doordeweekse avonden kunnen deze plaatsvinden. Dit hangt geheel van uw voorkeuren af. Zijn alle relevante afmetingen al bekend? Dan kunt u deze vanzelfsprekend ook eenvoudigweg aan ons doorgeven.

Bezorging

Wanneer u bij The Stonefactory uw prachtige natuurstenen producten bestelt, dan kunt u deze bij ons afhalen. Het is echter voorstelbaar dat dit transport voor u lastig uitvoerbaar is in verband met de onalledaagse afmetingen en breekbaarheid van veel van onze producten. In dat geval kunt u gebruikmaken van onze transportservice. Wij bezorgen dan voor een scherp tarief uw producten tot aan uw voordeur in Maarssen.

Montage

Natuurlijk wenst u uw producten bij u thuis gemonteerd te hebben. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt dit ook uitbesteden aan The Stonefactory. Wij beschikken over alle benodigde ervaring en deskundigheid hieromtrent. Via een gepersonaliseerde offerte zullen wij eerst een vaststaande installatieprijs overeenkomen. In dit aantrekkelijke tarief zitten vervolgens alle activiteiten inbegrepen, waarvan transport, leggen, inkitten, aflijmen en impregneren de belangrijkste zijn. Dit bespaart u veel werk én u weet zeker dat de montage perfect zal gebeuren.

Neem contact op voor een offerte

Heeft u uw mogelijk toekomstige vloertegels, dorpels, vensterbank, traptreden of keukenblad al in het vizier? En weet u dan ook al of u gaat voor leisteen, kalksteen, hardsteen, graniet, marmer of composiet? Ongeacht uw keuzes en uw mate van interesse bent u altijd van harte welkom in de showroom van The Stonefactory. Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en uiteraard ook voor deskundige adviezen. U kunt ons ook bereiken via 030-2676794 of per e-mail via info@thestonefactory.nl. Voor uw woning of pand in Maarssen hoopt The Stonefactory luxueuze, duurzame en smaakvolle producten van natuursteen te mogen verzorgen!