Natuursteenproducten vindt u bij The Stonefactory

Woont u in Gouda? En wilt u uit natuursteen vervaardigde producten in uw woning? Dan bent u bij The Stonefactory aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met maatwerk oplossingen in natuursteen. Denk aan keukenbladen, schouwen, dorpels of vensterbanken van natuursteen. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in binnen- en buitenvloeren van hardsteen en graniet. Wilt u uw tuin verrijken met natuursteen terrastegels of een prachtige natuurstenen tuintafel? Neem dan vanuit Gouda contact met ons op en geef uw wensen aan ons door.

Een keuken met een keukenblad van natuursteen of composiet

Wilt u uw keuken of badkamer een luxueuze uitstraling geven? Benader dan vanuit Gouda The Stonefactory voor een prachtig keukenblad van composiet of natuursteen. U kunt bij ons terecht voor composiet keukenbladen en wastafelbladen van hoogwaardige merken zoals Silestone, Unistone, Belenco, Technistone, Caesarstone en Quartzforms. Het composiet is van een zeer duurzame kwaliteit. Naast composiet keukenbladen verkopen wij ook keukenbladen en wastafelbladen van natuursteen. Graniet is een natuursteen dat uitermate geschikt is voor keukenbladen of uw badkamer. Het is een schitterend, zeer hard gesteentesoort dat jarenlang meegaat. Zoekt u voor uw natuurstenen keuken of badkamer bijpassende, eersteklas spoelbakken of keukenkranen? Of wilt u natuursteen badkamer met prachtige natuursteen waskommen? Bekijk dan ons ruime assortiment of breng vanuit Gouda een bezoekje aan onze showroom.

Natuursteen vloertegels, muren, dorpels of traptreden

Ook voor vloertegels van natuursteen bent u bij ons aan het juiste adres. Dit bijzondere product heeft een eigentijds uiterlijk dat aansluit bij zowel moderne als klassieke interieurs. Natuurstenen vloertegels zijn zeer goed in staat om warmte te geleiden en daardoor heel goed te combineren met vloerverwarming. Bezoek onze showroom en bekijk de verschillende soorten natuursteen tegels in ons assortiment. Naast een natuurstenen vloer kunt u uw woning verder verrijken met natuursteen mozaiek, muurstrips of stone panels. Deze bijzondere wandversieringen zijn een aanwinst voor iedere ruimte. Maar natuursteen heeft nog veel meer mogelijkheden. Wij verkopen zelf natuursteen raamdorpels, waterslagen en traptreden. Met al deze bijzondere details wordt uw woning in Gouda een unieke plek.

Het onderhoud van uw natuursteen en onze voordelen

Wanneer u bezitter bent van een prachtig keukenblad, tafel of vloer van natuursteen, dan wilt u het graag in de beste staat behouden. Het juiste onderhoud is dan essentieel. Wij verkopen in onze winkel professionele onderhoudsproducten die daarbij kunnen helpen. Heeft u advies nodig over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast advies op maat kunt u bij ons ook rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u ook natuursteen keukenblad, tafel, sanitair, vensterbank of muurstrips aanschaffen? Of bent u op zoek naar dorpels, stone panels, waterslagen of een brievenbus van natuursteen? Neem dan contact met ons op door de bellen naar 030-2676794 of een e-mail te sturen via info@thestonefactory.nl. Natuurlijk kunt u vanuit Gouda ook direct een bezoek brengen aan onze ruime showroom. Hier vindt u al onze prachtige producten van natuursteen!