Unieke natuursteenproducten van The Stonefactory

Zoekt u in de omgeving van Bunnik een bedrijf waar u terecht kunt voor prachtige natuursteen producten? Klop dan aan bij The Stonefactory. Wij zijn ruim 30 jaar gespecialiseerd in maatwerk oplossingen van natuursteen. Wij maken prachtige keukenbladen, schouwen, dorpels en vensterbanken op maat. Tevens helpen wij u aan een natuurstenen tuintafel of een vloer van natuursteen voor binnen of buiten. Wilt u meer weten over de bijzondere natuursteen producten die wij verkopen? Of wilt u direct een bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op vanuit Bunnik. Natuurlijk kunt u ook direct een bezoek brengen aan onze grote showroom in Nieuwegein.

Een keukenblad van natuursteen of composiet

Natuursteen is een bijzonder natuurproduct dat jarenlang meegaat. Het is daarom ideaal als keukenblad in uw keuken of wastafelblad in uw badkamer. Het is niet alleen duurzaam, het geeft uw keuken of badkamer ook nog een luxe uitstraling. Een ander materiaal dat wij verkopen is composiet. U kunt bij ons terecht voor composiet keukenbladen van de beste merken zoals Silestone, Unistone, Belenco, Technistone, Caesarstone en Quartzforms. Om uw badkamer of keuken nog unieker te maken, kunt u de ruimtes afmaken door spoelbakken van natuursteen te plaatsen en accessoires zoals keukenkranen en zeepdispensers van The Stonefactory toe te voegen.

Bij The Stonefactory vindt u natuursteen vloertegels of stone panels

Een ander natuursteen product dat u bij The Stonefactory vindt, zijn prachtige natuurstenen vloertegels voor binnen en buiten. Net als andere producten van natuursteen zijn de vloertegels uitermate duurzaam. Daarnaast zijn deze heel goed te combineren met vloerverwarming. Wilt u naast uw vloeren ook uw wanden uitvoeren met natuursteen? Dan kunt bij ons ook terecht voor mozaïek, muurstrips of stone panels. Om de natuursteen nog verder door te voeren in uw woning, schaft u bijpassende raamdorpels, waterslagen en traptreden van natuursteen aan. Inspiratie nodig? Bezoek dan vanuit Bunnik onze ruime showroom.

Het onderhoud van uw natuursteen en onze voordelen

Wanneer u bezitter bent van een prachtig keukenblad, tafel of vloer van natuursteen, wilt u het graag in de beste staat behouden. Het juiste onderhoud is dan essentieel. Wij verkopen in onze winkel professionele onderhoudsproducten die daarbij kunnen helpen. Heeft u advies nodig over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast advies op maat kunt u bij ons ook rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Bel of mail voor meer informatie

Wenst u uw woning te verrijken met een natuursteen keukenblad, tafel, sanitair, vensterbank of muurstrips? Of bent u op zoek naar dorpels, stone panels, waterslagen of een brievenbus van natuursteen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-2676794, te mailen via info@thestonefactory.nl of vanuit Bunnik direct een bezoek te brengen aan onze ruime showroom. Hier vindt u onder andere de unieke natuursteen producten voor uw keuken of badkamer.