De mooiste natuursteenproducten vindt u bij The Stonefactory

Wilt u uw woning in Bilthoven verrijken met prachtige producten vervaardigd van natuursteen? Benader dan The Stonefactory. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van natuursteen producten zoals keukenbladen, schouwen, dorpels en vensterbanken. Tevens kunt u bij ons terecht voor binnen- en buitenvloeren van hardsteen en graniet, natuursteen terrastegels of een prachtige natuurstenen tuintafel. Welke natuursteen producten wenst u? Neem contact met ons op en geef uw wensen aan ons door of bezoek vanuit Bilthoven direct onze grote showroom in Nieuwegein.

Voer uw keuken uit met een keukenblad van natuursteen of composiet

Natuursteen geeft uw keuken of badkamer een zeer luxueuze uitstraling. Het bijzondere materiaal kan op heel veel manieren worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan keukenbladen of spoelbakken van natuursteen. Naast prachtig natuursteen zoals graniet verkopen wij ook composiet keukenbladen. De composiet keukenbladen in ons assortiment zijn van topmerken zoals Silestone, Unistone, Belenco, Technistone, Caesarstone en Quartzforms. Om uw badkamer helemaal af te maken, kunt u bij ons ook terecht voor eersteklas spoelbakken en keukenkranen. Bezoek vanuit Bilthoven onze showroom voor een overzicht van alle keuken- en badkamer producten.

Natuursteen vloertegels, raamdorpels of stone panels

Bent u op zoek naar vloertegels van natuursteen? Bij ons vindt u een ruim assortiment met de mooiste natuursteen vloeren. Een natuurstenen vloer is tijdloos en past zowel bij een klassiek als modern interieur. Natuursteen heeft de eigenschap dat het zeer goed warmte geleidt. Een natuurstenen vloer is daarom goed te combineren met vloerverwarming. Wilt u uw woning in Bilthoven nog verder verrijken met producten van natuursteen? Bekijk dan ons ruime assortiment met natuursteen mozaïek, muurstrips of stone panels. U heeft jarenlang plezier van deze bijzondere producten en ze maken van uw huis een unieke plek. Andere mooie natuursteen producten die wij verkopen zijn raamdorpels, waterslagen en traptreden. Bezoek vanuit Bilthoven onze showroom voor meer informatie over deze producten.

Het onderhoud van uw natuursteen en onze voordelen

Wanneer u bezitter bent van een prachtig keukenblad, tafel of vloer van natuursteen, wilt u het graag in de beste staat behouden. Het juiste onderhoud is dan essentieel. Wij verkopen in onze winkel professionele onderhoudsproducten die daarbij kunnen helpen. Heeft u advies nodig over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast advies op maat kunt u bij ons ook rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Benader ons voor meer informatie

Wenst u een natuursteen keukenblad, tafel, sanitair, vensterbank of muurstrips aan te schaffen? Of wilt u uw huis verrijken met dorpels, stone panels, waterslagen of een brievenbus van natuursteen? Benader ons dan door te bellen naar 030-2676794 of een e-mail te sturen via info@thestonefactory.nl. Bezoek vanuit Bilthoven direct onze ruime showroom en bekijk ons assortiment met prachtige natuursteen producten.