Bij de The Stonefactory vindt u de mooiste natuursteenproducten

Bent u in Amersfoort op zoek naar een bedrijf waar u terecht kunt voor de mooiste natuursteen producten? Bij de The Stonefactory bent u aan het juiste adres. Wij zijn al ruim 30 jaar dé specialist in maatwerk oplossingen van natuursteen. Wij verkopen de mooiste producten van natuursteen zoals keukenbladen, schouwen, dorpels en vensterbanken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een bijzondere natuurstenen tuintafel of een vloer van natuursteen voor binnen of buiten. Bent u op zoek naar een bijzonder product van natuursteen? Kom dan vanuit Amersfoort eens langs bij onze grote showroom in Nieuwegein en ontdek de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen en een bestelling plaatsen.

Een keuken uitgevoerd met een keukenblad van natuursteen of composiet

Wilt u een bijzondere keuken of badkamer met een luxe uitstraling? Verrijk uw keuken of badkamer dan met een natuursteen keukenblad of wastafelblad. Natuursteen is zeer duurzaam. Naast natuursteen verkopen wij ook keukenbladen van composiet. Een materiaal dat net als natuursteen zeer lang meegaat. Wij verkopen composiet van topmerken zoals Silestone, Unistone, Belenco, Technistone, Caesarstone en Quartzforms. Wilt u uw keuken of badkamer helemaal afmaken? Dan kunt u ook spoelbakken van natuursteen plaatsen en accessoires zoals keukenkranen en zeepdispensers kopen via The Stonefactory.

Koop bij ons uw natuursteen vloertegels, raamdorpels of stone panels

Schaf via The Stonefactory een prachtige natuursteen vloer aan. Wij verkopen vloeren voor zowel binnen als buiten. De natuursteenvloeren zijn uitstekend te combineren met vloerverwarming. Onze specialisten helpen u in onze showroom graag met het uitkiezen van de juiste vloer. Om uw ruimtes nog bijzonderder te maken, kunt u ook mozaïek, muurstrips of stone panels op uw muren laten plaatsen. Ook voor de unieke details in de vorm van natuursteen raamdorpels, waterslagen en traptreden kunt u bij ons terecht. Voor inspiratie bezoekt u vanuit Amersfoort onze mooie showroom.

Het onderhoud van uw natuursteen en onze voordelen

Wanneer u bezitter bent van een prachtig keukenblad, tafel of vloer van natuursteen, wilt u het graag in de beste staat behouden. Het juiste onderhoud is dan essentieel. Wij verkopen in onze winkel professionele onderhoudsproducten die daarbij kunnen helpen. Heeft u advies nodig over het onderhoud? Neem dan contact met ons op. Naast advies op maat kunt u bij ons ook rekenen op:

  • Een snelle levertijd van maximaal 10 werkdagen
  • Een scherpe prijs en de beste kwaliteit
  • Mogelijkheid tot inmeten en maatcontrole
  • Vakkundige montage
  • Prijs garantie

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u bij The Stonefactory een natuursteen keukenblad, tafel, sanitair, vensterbank of muurstrips aanschaffen? Of zoekt u naar dorpels, stone panels, waterslagen of een brievenbus van natuursteen? Benader ons dan via 030-2676794, mail naar info@thestonefactory.nl of bezoek vanuit Amersfoort direct onze ruime showroom. Hier vindt u de mooiste, unieke natuursteen producten.