skip to Main Content

Belenco

Quartz composiet is geen ‘echte’ natuursteen maar een uit natuurlijke materialen geproduceerde ‘steensoort’. Met behulp van de modernste Breton-technologie wordt met een menging van ca. 93% zuivere kwarts en 7% bindmiddel (hars) een steenachtig materiaal geproduceerd dat de uitstraling van natuursteen sterk benadert. Ten opzichte van sommige soorten natuursteen kan quartz composiet bepaalde voordelen bieden op het gebied van gelijkmatigheid van kleur en structuur, krasbestendigheid, resistentie tegen zuren en onderhoudschappen. Tevens zijn er grote maten leverbaar in relatief dunne diktes. Quartz composiet kent echter zijn beperkingen met betrekking tot hittebestendigheid en is in principe alleen binnenshuis toe te passen in gebieden die niet onder permanente waterbelasting staan. Voor de juiste toepassing absoluut een ideale aanvulling op het natuursteen platen assortiment. StoneFactory heeft een exclusieve samenwerking met Belenco, één van de top producenten van dit moment. De modernste fabriek in haar soort garandeert een hoogstaande kwaliteit. StoneFactory zorgt ervoor dat het assortiment naadloos aansluit op de behoeftes van de Europese markt.

BELENCO is de gloednieuwe verfijnde producent van natuurlijke kwarts oppervlakken met de meest geavanceerde, natuurvriendelijke verwerkingsbedrijf klaar om de komende trends in elke leefomgeving vast te stellen. BELENCO combineert natuurlijke fijne kwarts met hoogwaardige technologie en innovatieve ontwerpen. We versieren leefomgevingen met duurzame en nog luxe kristalheldere kwartsoppervlakken aan de geest en de essentie van pure kleuren vast te leggen. Met onze urban beats en revolutionair texturen garanderen wij een glamoureuze levensstijl. Onze belofte is om de van nature sterke energie van kwarts te leveren aan al onze stakeholders. Al dit maakt BELENCO de eerste keuze van superioriteit voor groothandelaars, ontwerpers, fabrikanten en gebruikers van suplieme kwartsoppervlakken over de hele wereld.

BELENCO kwartzoppervlakken, opgericht in 2010, Turks gebaseerd productie bedrijf is met trots geintroduceerd van hoogwaardige kwarts oppervlak platen onder het handelsmerk van “BELENCO”, voor een verscheidenheid van gebruik en toepassingen, zoals werkbladen voor keukens, ijdelheid van de badkamers, vloeren en wandbekleding met een minimum aantal verbindingen.

BELENCO is een gloednieuwe investering van een 15.000 vierkante meter state-of-the-art fabriek volgens de nieuwste lijn van Italiaanse Breton technologie voor de vervaardiging van sierlijke kwartsoppervlak ontwerpen. BELENCO Quartz oppervlakken vat met name twee dramatische uitvindingen en kenmerken: de grootste plaat indeling mogelijk ooit en biologische producten. Met zijn geavanceerde laboratoria, een R&D faciliteiten en een sterk productontwikkeling focus is BELENCO’s belangrijkste doel om alle behoeften van de veeleisende klant tegemoet te komen.

Klink hier om kleuren van Belenco te bekijken.

Ontmoet belenco’s productlijnen!

Klik hier voor offerte aanvraag

Back To Top
×Close search
Zoeken